Zostaję wróżbitą.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • piramida
    RS
    • 2009
    • 12222
    • Superb III (3V3)

Jednym słowem, cepelia...
    superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• aro_40
      RS
      • 2007
      • 1529
      • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Ju z wolę te babcie, niż Rodowicz, którą bezczelnie promowali, a której piosenki nie chciałbym słuchać nawet w kibelku
      If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.

Komentarz

• wilq
        Drive
        • 2009
        • 62

Spoko, juz sa nowe wersje np: "koko koko, chuj wam w oko" to jak nasi beda przegrywac.

Nie uwierzylem jak mi kumpel mowil ze to wygralo, no coz... w sumie zadna z propozycji nie nadawala sie na hymn, ale to moje zdanie.
        sorki za brak polskich liter

Komentarz

• Udesky
          RS
          • 2007
          • 1692
          • Octavia I (1U2)
          • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Hymnów są chyba ze 3.
          Ten konkretny będzie hymnem reprezentacji. Pasuję do poziomu, a już na pewno do trenera. :szeroki_usmiech
          W Polsce nie ma kryzysu.
          Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• PAOLO ESCO
            RS
            • 2009
            • 6626
            • Volkswagen
            • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9o2t4McEs4g&feature=player_embedded#![/youtube]
            PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy

Komentarz

• Ficu
              Rider
              • 2010
              • 395

:szeroki_usmiech PAOLO ESCO, dobre!

A co do Euro, to jak słysze to mnie mdli..

Btw. jest tu jeszcze ktoś, kto nie przepada za sportem nazywanym Piłka Nożną? :diabelski_usmiech
              Auto-shop4x4
              Klinika4x4.com

NOWE OPONY WSZYSTKICH MAREK! Okazyjne ceny! info PW.

Komentarz

• Udesky
                RS
                • 2007
                • 1692
                • Octavia I (1U2)
                • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Mnie przeraża fakt, że mam przesiadkę w czasie podróży do pracy na dworcu centralnym. Jestem ciekaw co tam się będzie działo w czasie Euro. A może strach ma tylko wielkie oczy.
                Co do samego Euro, to fajnie, że jest w PL. Może uchyli to drzwi do innych ważnych dużych imprez nie tylko sportowym.
                Zarazem popieram wszystkich, którzy chcą w tym dniu protestować.
                W Polsce nie ma kryzysu.

Komentarz

• Damian-jg
                  Ambiente
                  • 2008
                  • 229

Zamieszczone przez Ficu
                  Btw. jest tu jeszcze ktoś, kto nie przepada za sportem nazywanym Piłka Nożną?
                  Ja i słuchając naszego nowego hymnu utwierdziłem sie w swojej racji
                  FIAT Service

Komentarz

• str33t
                    Rider
                    • 2010
                    • 625

Właśnie oglądam Wydarzenia - już się kłócą o plagiat tego (nazwijmy to) hymnu :P

Komentarz

• phrix
                      L&K
                      • 2007
                      • 1000
                      • Audi
                      • AGR 1.9 TDI VP 90 KM
                      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Ficu jest :wink:

Moim zdaniem ta kasa powinna popłynąć do siatkarzy, siatkarek lub na Orliki. Inna sprawa, że Polska nie powinna kandydować o przyznanie Euro2012. Nawet sam obecny premier przyznał, że Euro otrzymał w spadku i średnio nas na nie stać.
                      Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI

_

Komentarz

• str33t
                        Rider
                        • 2010
                        • 625

Znając życie to na Euro ceny wzrosną (restauracje, taksówki, piwo etc.), bo mamy sporo dobrych rzeczy. Kibice wyjadą, a ceny jak zwykle zostaną... Sorry za OT, ale to tak w kontekście na co nas stać a na co nie... :?

Komentarz

• westwi78
                          RS
                          • 2008
                          • 2940

Zamieszczone przez phrix
                          Nawet sam obecny premier przyznał, że Euro otrzymał w spadku i średnio nas na nie stać.
                          gdzie tak powiedział??? podaj źródło proszę..bo to by był kolejny dowód na hipokryzje rudego osz... znaczy premiera

Komentarz

• Udesky
                            RS
                            • 2007
                            • 1692
                            • Octavia I (1U2)
                            • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Euro to my dostaliśmy dzięki ukraińskim oligarchą.
                            Zamieszczone przez str33t
                            Znając życie to na Euro ceny wzrosną (restauracje, taksówki, piwo etc.),
                            Ostatnio czytałem, że cena piwo w miastach gospodarzach może wzrosnąć do 15 - 25zł za duże piwo, a za obiad w niektórych restauracjach nawet do 200zł.
                            Więc poczujemy Euro pełna gębą, a raczej suchym i pustym pyskiem. :twisted:

Właśnie obejrzałem sobie oficjalny hymn UEFA Euro:
                            [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fvYKRfenjkw[/youtube]

Pomijając, że jest taki sobie, to teledysk jest beznadziejny. Jakieś ciepłe kraje, grający murzynek na początku. A gdzie polskie morze, ukraiński Krym!
                            Moim zdaniem w ogóle to nie przemyślane.
                            W Polsce nie ma kryzysu.

Komentarz

• Mihau
                              RS
                              • 2009
                              • 7460
                              • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

:yay: :yay: :yay: :yay:
                              O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• Ficu
                                Rider
                                • 2010
                                • 395

Mihau,

Uff! Nie jestem sam
                                Auto-shop4x4
                                Klinika4x4.com

NOWE OPONY WSZYSTKICH MAREK! Okazyjne ceny! info PW.

Komentarz

• PAOLO ESCO
                                  RS
                                  • 2009
                                  • 6626
                                  • Volkswagen
                                  • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez Udesky
                                  taki sobie, to teledysk jest beznadziejny
                                  dokładnie beznadzieja :?
                                  PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy

Komentarz

• Mickul
                                    RS
                                    • 2010
                                    • 2847

Boże, jestem chyba jedyną osobą w tym kraju malkontentów, która cieszy się z tego, że u nas będą mistrzostwa i podoba mi się piosenka oraz teledysk wybrana przez UEFA. Czy Wam naprawdę trzeba palcem pokazywać jak się zmienia nasz kraj dzięki Euro? Krytykujecie ciągle, a byliście ostatnio w Warszawie? Ja byłem na majówce i byłem w szoku jak bardzo to miasto rozwinęło się od mojej ostatniej wizyty. Stadion Narodowy jest piękny i pięknie go widać ze Starówki, która pewnie będzie tętniła życiem podczas przyjazdu kibiców. Każdy warszawski dworzec, który odwiedziłem (Wschodni, Centralny, Stadion) był pięknie wyremontowany i utrzymany w czystości. Po Warszawie jeździłem nowymi autobusami i tramwajami wyposażonymi w klimatyzację i cudowny system informacji pasażerskiej. Nie było miejsca poza budową II linii metra, które by powodowało we mnie obrzydzenie jak jeszcze 2-3 lata temu cała Warszawa. Może i nie zdążyli z autostradami, ale na pewno jest ich więcej niż było. Drogi też są remontowane specjalnie z powodu mistrzostw i wierzcie mi, że gdyby nie one to w tym kraju nic by się nie ruszyło. Czym mamy się skompromitować? Chyba tym, że sami chcemy zablokować drogi na Euro i utrudnić przyjezdnym życie przez nasz durny rząd. Ja nie widzę powodu do wstydu tym bardziej, że wszystko przez Euro jest odpicowane. I nie obchodzi mnie, że po Euro znowu będzie zastój (no może obchodzi, ale na razie żyję tym co się dzieje), bo przyjezdny kibic naprawdę zobaczy nowoczesny tabor kolejowy, który został pomalowany specjalnie w barwy drużyn uczestniczących podczas mistrzostw, nowoczesny tabor komunikacji miejskiej oraz nowoczesne dworce, drogi, przystanki i wiele innych rzeczy. Więc skończcie narzekać, bo jest miliard razy lepiej niż byłoby bez Euro w naszym kraju.

Każda firma od PKP do MZA Warszawa chce wypaść jak najlepiej i wierzcie mi, że każdy przewoźnik publiczny wystawi swój najlepszy tabor z jak najlepszej strony. A pociągi będą jeździły po nowym torowisku, bo nawet nie zdajecie sobie sprawy ile szlaków zostało wyremontowanych z normą europejską AGC i AGTC.

Jedyną firmą, która może zawstydzić Euro w mojej opinii to PKP Przewozy Regionalne, która jest jedyną spółką PKP z milionowymi długami. PKP InterCity, PKP Cargo, Koleje Mazowieckie, SKM, PKP LHS to firmy przynoszące czyste i duże zyski. I każda z tych firm ciągle inwestuje w swój tabor modernizując go, odpowiednio czyszcząc czy kupując nowe lokomotywy. Tyle ile teraz jeździ zmodernizowanych do nowoczesnych standardów lokomotyw nie jeździło nigdy. A jeżeli dalej macie wątpliwości to mogę pokazać jakie maszyny złapałem w ciągu 3 godzin fotografowania na dworcu wschodnim w Warszawie. Z moich obserwacji jechał tylko jeden stary i niezmodernizowany pociąg.

A co najważniejsze - nawet nie zdajecie sobie sprawy ile pieniędzy wydadzą u nas przyjezdni.

Komentarz

• Udesky
                                      RS
                                      • 2007
                                      • 1692
                                      • Octavia I (1U2)
                                      • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez Mickul
                                      Czy Wam naprawdę trzeba palcem pokazywać jak się zmienia nasz kraj dzięki Euro?
                                      Euro po prostu przyśpieszyło to co miało być zrobione i dało pozytywnego kopa. I jestem przekonany o tym, że gdyby nie ono to nie byłoby tak różowo z naszą gospodarką.
                                      Czym mamy się skompromitować? Chyba tym, że sami chcemy zablokować drogi na Euro i utrudnić przyjezdnym życie przez nasz durny rząd.
                                      Tylko takim sposobem ten durny rząd jest w stanie zobaczyć skalę problemu i zareagować, a nie zlać sobie. Bo co inni powiedzą.
                                      bo przyjezdny kibic naprawdę zobaczy nowoczesny tabor kolejowy, który został pomalowany specjalnie w barwy drużyn uczestniczących podczas mistrzostw, nowoczesny tabor komunikacji miejskiej oraz nowoczesne dworce, drogi, przystanki i wiele innych rzeczy.
                                      Oby tylko niezadowoleni kibice tego nie zdewastowali :!:
                                      A co najważniejsze - nawet nie zdajecie sobie sprawy ile pieniędzy wydadzą u nas przyjezdni.
                                      Wielu obliczeń wynika, że nie będzie tak różowo i wesoło. Choć na pewno będzie to miało swoje wymierne skutki, nie koniecznie finansowe.

Euro, nie jest imprezą ani polską, ani ukraińską, to jest impreza UEFA, a my im tylko pozwalamy ją z organizować na terenach naszego kraju i de facto większość kasy oni zgarną.

Mam nadzieje, że wypadnie pomyślnie i oby spokojnie! Bo to daje szansę na organizację innych imprez w przyszłości.

Ale oprawę muzyczną naprawdę moglibyśmy mieć lepszą!
                                      W Polsce nie ma kryzysu.

Komentarz

• Thundi
                                        L&K
                                        • 2005
                                        • 1157

Zamieszczone przez Udesky
                                        Pomijając, że jest taki sobie, to teledysk jest beznadziejny.
                                        Ty chyba jaja sobie robisz ??
                                        Ta piosenka to kolejny gwóźdź (tym razem wbijany przez uefe) do trumny.
                                        Tekst jest beznadziejny
                                        Jak coś tu macie po polsku:

O o o o o
                                        O o o o o
                                        Ta-a-a-a-k
                                        Ta-a-a-a-k
                                        Zawsze Lato
                                        x2

Ruszam w górę
                                        Ruszam w dół
                                        Ludzie podgłaśniają muzykę
                                        Chcemy imprezować na słońcu
                                        Złap uczucie, zabawmy się!

Ruszam w górę
                                        Ruszam w dół
                                        Pozwól miłości błyszczeć
                                        Chcesz być moim numerem jeden
                                        Sprawiasz, że moje serce bije jak bęben
                                        Jak bęben, bęben, bęben

Ruszam w górę
                                        Ruszam w dół
                                        Sprawiasz, że skaczę, skaczę, skaczę
                                        Pozwól miłości błyszczeć
                                        Jak bęben, bęben, bęben
                                        Chcesz być moim numerem jeden
                                        Jak bęben, bęben, bęben

Ref x4

Jak bęben, bęben, bęben
                                        Ruszam w górę
                                        Ruszam w dół
                                        Sprawiasz, że skaczę, skaczę, skaczę
                                        Pozwól miłości błyszczeć
                                        Jak bęben, bęben, bęben
                                        Chcesz byc moim numerem jeden
                                        Jak bęben, bęben, bęben

ref x4
                                        To jeszcze na dodatek tytuł to "Zawsze lato" co w naszym kraju bardziej kojarzy się z panem Lato niż porą roku.
                                        A dodatkowo już nie jedna osoba zwróciła mi uwagę iż słowa "bęben" - "drum" oraz "skaczę" - "jump" są tak śpiewane przez Oceane że brzmią jak "drunk" czyli "pijak, pijany, upity"
                                        O ortografie dba FF.
                                        Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
                                        http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
                                        Skoda Octavia & Audi A6

Komentarz

• marlej108
                                          RS
                                          S_OCP Member
                                          • 2006
                                          • 4976
                                          • Octavia III (5E3)
                                          • CJZB 1.2 TSI 86 KM

Kiedy Malzonka powiedziala mi co zostalo wybrane na polski "hymn" Euro 2012 i tego posluchalem to oniemialem... "co to k...wa jest?!?!?!" pomyslalem... ale po sekundzie naszla mnie refleksja..., ze ta nieszczesna pioseneczka idealnie pasuje do narodowej reprezentacji... do polskiego stylu gry, polskiej organizacji... no w sam raz. Jest beznadziejna, jak polska druzyna. :twisted:

ps. a ta z kolei pioseneczka oficjalna UEFA Euro 2012 - to tez nie lepsza - co maja Afrykanie wspolnego z Euro2012???? W sumie odpowiedz jest prosta - widac dalej na Zachodzie jestesmy postrzegani dosc egzotycznie mowiac delikatnie, a mowiac niedelikatnie - wschodni Europejczycy... czyli tacy Murzyni Europy...

ale moze jestem przewrazliwiony... choc patrzac stan przygotowan po 5 latach do Euro w moim 3miescie... to sie zastanawiam - jak mozna bylo przez tak dlugi okres czasu tak malo zrobic????? Wiecie, ze tutaj wciaz nie jest gotowa trasa z lotniska do centrum? PRzeciez k...wa II wojna swiatowa trwala tez 5 lat... to mnostwo czasu...

Eh....

Koko.

Koko, alleluja i do przodu! - nowe polskie haslo

http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...erwone-skodari
                                          Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• Damian-jg
                                            Ambiente
                                            • 2008
                                            • 229

Każda firma od PKP do MZA Warszawa chce wypaść jak najlepiej i wierzcie mi, że każdy przewoźnik publiczny wystawi swój najlepszy tabor
                                            Ehe będą mieli co zniszczyć.........
                                            FIAT Service

Komentarz

• shok
                                              RS
                                              • 2009
                                              • 2070
                                              • Octavia I (1U2)
                                              • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Zamieszczone przez marlej108
                                              W sumie odpowiedz jest prosta - widac dalej na Zachodzie jestesmy postrzegani dosc egzotycznie mowiac delikatnie, a mowiac niedelikatnie - wschodni Europejczycy... czyli tacy Murzyni Europy...

ale moze jestem przewrazliwiony...
                                              Nie jesteś przewrażliwiony, oni tak myślą...
                                              A obecne pokolenie polaków pracujące u nich,zachłyśnięte innym życiem w 100% ich w tym uświadamia.

Komentarz

• piramida
                                                RS
                                                • 2009
                                                • 12222
                                                • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez shok
                                                Zamieszczone przez marlej108
                                                W sumie odpowiedz jest prosta - widac dalej na Zachodzie jestesmy postrzegani dosc egzotycznie mowiac delikatnie, a mowiac niedelikatnie - wschodni Europejczycy... czyli tacy Murzyni Europy...

ale moze jestem przewrazliwiony...
                                                Nie jesteś przewrażliwiony, oni tak myślą...
                                                A obecne pokolenie polaków pracujące u nich,zachłyśnięte innym życiem w 100% ich w tym uświadamia.
                                                Po co wyjeżdząć do egotycznych krajów jak wystarczy pojechać do Polski, wyjdzie taniej a przygód co nie miara :szeroki_usmiech
                                                superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                                http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• mozgi
                                                  L&K
                                                  • 2009
                                                  • 1128
                                                  • Octavia I (1U2)
                                                  • AKL 1.6 MPI 101 KM

każdy jak wypije jakieś piwko to będzie to śpiewał :szeroki_usmiech , poza tym koledzy zobaczcie, że ten hymn wybrała cała Polska , według mnie Rodowicz czy pozostali byli zapewni siebie, heheheh mi sie podoba :wink:
                                                  ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
                                                  Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60

Komentarz

• Mihau
                                                    RS
                                                    • 2009
                                                    • 7460
                                                    • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Zamieszczone przez mozgi
                                                    poza tym koledzy zobaczcie, że ten hymn wybrała cała Polska
                                                    No pewno
                                                    Zapewne było tak jak w komentarzach pod filmem:

"wyślę sms-a na nich dla śmiechu" - pomyślało milion Polaków
                                                    O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

Pracuję...